www.senkop.blogspot.com Forum Index www.senkop.blogspot.com
Müzik olmadan aslaaa

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   fchat fChat   Log inLog in 

Y@L@NL@R W€ $ONR@SIII

Post new topic   Reply to topic    www.senkop.blogspot.com Forum Index -> Nilish'in Yazım Hazinesi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nilish
Admin

PostPosted: Tue Dec 23, 2008 7:17 pm    Post subject: Y@L@NL@R W€ $ONR@SIII Reply with quote

İnsanlar niçin yalan söylerler?İnsanlar genellikler zor durumda kaldığı durumlarda yalan söylerler.Tabi bu yalanlar söyledikleri zaman onları kurtarır.Onlar için de o an kurtulmaları önemlidir zaten...O an kurtulurlar,ilerisini düşünmezler.Sonrasında o yalan ortaya çıkar ve üzerine bir yalan daha eklerler.Bu böyle devam eder.Ekleye ekleye o kadar çoğalır ki...En sonunda da ne olur biliyor musunuz?Bu yalanlar tükenir o kadar kenara sıkışmıştır ki başka uyduracak yalan yoktur.İşte o zaman bütün doğrular ortaya çıkar.Biliyorum...Şimdi diyeceksiniz ki sen hiç yalan sölemedin mi? Evet söyledim...Ama önemli olan şimdi...Artık söylemiyorum..Hem kendime hem de başka birine söz verdim ben."Artık yalan yok" diye.Bence siz de bir an önce kendinize söz verin.Çünkü "YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR"mış...Asla unutmayın bunu... Wink Smile

Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    www.senkop.blogspot.com Forum Index -> Nilish'in Yazım Hazinesi
All times are GMT + 2 Hours

Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Theme ACID HEDONISM